Vilken dag!

Ja oj vilken spännande dag det varit. Började nio imorse med att sitta frentiskt med att ringa konstant i tre timmar efter biljetter till Springsteen. Hade även internet bokning igång, men icke så nicke.. Så det va bara att öppna plånboken på hos en annan försäljningsida.. Melvin har varit stor kille idag å lämnat sin napp till en nalle i leksaksaffären! Diplom och medalj fick han:) Stolt! Thilde ångrade sig å tjöt nå hemskt hela efmiddagen hemma, så vi beslutade att hon inte va redo ännu ändå. Hon är ju faktiskt inte ens två år.. Provade löpbandet ikväll, legat förkyld i en vecka.. sprang 6km, rätt okej ändå tycker jag. Får se om det blir friskis i morgon kanske:) Ta hand om varandra! H.

Ge tillbaks mina barn!

Mina barn har blivit utbytta mot nåt utomjordiskt, eller kanske nåt som kräver utdrivning?! Total kaos hemma här idag. En massa hyss å tilltag. Det sista de gjorde innan jag kasta dem i säng va å kleta tandkräm på Melvins tågräls för att sedan kasta in det i Thildes rum, varför liksom? Tror jag fått orgelbunden andning nu då jag fått hålla andan å räkna till tio massor av gånger idag. Hihi:) Nej nu så har jag kräkts klart! Skönt! Har pratat ihop mig med mammsen idag inför jagandet av biljetter till The Boss i morgon bitti. Vi har kollat vilka sektioner vi kan tänkas sitta på (om vi nu har tur å få biljetter..) Så nu ska jag sova med datorn i knä å telefonen fasttejpad i örat, redo! Wish us luck! Ta hand om varann! H.

Ticnet

Mamma å jag har suttit på deras hemsida å jagat biljetter till Bruce som kommer i sommar..men deras hemsida bara strulade! Precis som sist de skulle komma till Sverige..att de inte göra om servern när de vet vilket jävla tryck det blir.
Nåväl imorgon är det bara att ligga på allt som går!!!
Hotell är bokat i sista stund som det verkar. Slutsålt på nästan varenda hotell!
Ta hand om varandra!
H.


Svårt!

Hjälp vad svårt det va å göra en header!! Massa konstiga koder å tecken liksom.. Det ser verkligen inte proffsigt ut nu, men jag nöjer mig så länge. Idag har vi bakat saffransbullar, 50st å supergoda. Imorgon har jag lovat Melvin att baka pepparkakor, undra vem av oss som får mest ont i magen, hihi. Jag är också nämligen barnsligt förtjust i degen. Melvin kom springades till mig i soffan nyss, sov ff på nå vis. Jag drog en chansning ikväll med honom å sa att jag inte hittade nån napp och att han skulle sova utan.. gick bra utan grin faktiskt. Men nu var han dyngsur i svett, (mardröm?) om det hade att göra med somna utan napp vet jag inte.. Så jag gav honom napp å stoppade om honom, älskling! Melvin har ju brutit benet för er som inte vet..hoppade från en soffa på dagis och landade tokigt. Så han har gips nu i tre veckor. Han far fram med gipset som ingenting, jätteduktig. Kan visa en bild sen på lillgipset:) Ska gå och in hämta maken nu tror jag, han är ute å drar el till hästarnas ligghall (mitt i natten..) Ta hand om varandra! H.

Support

Har kontaktat bloggens support för å få lite råd om hur jag ska göra bloggen mer personlig utseendemässigt. Fick många tips, så när barnen är i säng sen så ska jag sätta mig å klura på hur man går tillväga..är så fruktansvärt kass på sånt! Har aldrig tex gjort en header. Nån av er som kan?

Thilde ligger nu blötlagd en stund, sen blir det lalla å i säng:)

Syns senare!
H.


Dagens bild!


Bacill..

Ja barnens bacill har nu rotat sig i min hals, gaahh vad ont det gör! Låter som ett tröskverk när jag försöker prata..
Barnen har varit feberfria hela dagen, så nu håller jag tummen att vi får bli friska snart:)

Såg en film ikväll , I am David heter den. Mycket sevärd!

Ska nu natta min arma hals å hoppas på en piggare dag i morgon!

Ta hand om varann!
H.


Trött tjej

Har en mystjej som legat å sovit på mig nu jäättelänge, underbart mys tycker den här mamman <3


Kör igång igen!

Ja men då bloggar jag igen då:)
Första advent idag, å alldeles lämpligt vaknade vi till ett vitt landskap. Älskar vinter å snö. Har två väldigt snöiga hästar i hagen. Piltur sprang iväg när jag kom med täcket till Hvellur nyss, rädd å behöva ha kläder, hihi. Men Hvellur han frustade å tyckte det va såå skönt å få lite varmt om sig:)
Barnen är peppar peppar feberfria idag hittills..men på mig har det tagit om tyvärr..halsen är blää.
Men har tänkt försöka baka saffransbullar idag ändå.
Mattias va nyss å provkörde en bil vi skulle köpa, den började brinna så han fick ringa brandkåren! Tur vi inte hann köpa den..
Ta hand om varann!
H.


RSS 2.0